Dagbesteding

Dagbesteding

Werken en dagbesteding nemen een belangrijke plaats in, in het leven van ons allemaal. Daar halen we voldoening uit. Eigenwaarde vormt in onze optiek de basis voor geluk. We vinden het belangrijk dat mensen naar hun eigen kunnen, meedoen in de maatschappij. Zinvolle dagbesteding is daar een onderdeel van. Het uitgangspunt is dat alle activiteiten zo gewoon mogelijk, midden in de maatschappij, plaatsvinden.Waar we voldoening uithalen verschilt per individu.

                          

Wat houdt dagbesteding bij Music United Studio's in?

Dagelijks is het mogelijk om op verschillende dagdelen zinvolle invulling te geven aan de dag door deel te nemen aan diverse activiteiten. Zoals bijvoorbeeld de ochtend te beginnen met het uitwisselen van de laatste nieuwtjes uit de krant om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de wereld. Hierover kan worden gediscussieerd. Er wordt gezamenlijk koffie gedronken en gezamenlijk gegeten tijdens de pauzes.

Bij Music United Studio worden er themaopleidingen geboden in onderhoud en lichte reparaties van instrumenten en apparatuur, deze zijn verplicht. Enige affiniteit met (live)muziek is wel vereist. Houtbewerking/timmeren, schilderen maar ook muzikale activiteiten zijn enige onderdelen. Als u wilt kunt ook lessen in (bas)gitaar of drums tijdens uw dagbesteding krijgen. Er is een mogelijkheid om tijdens live optredens op de achtergrond te kunnen werken. In overleg wordt dit bepaalt door ons of u er aan toe bent.

 

Wat is het doel van dagbesteding?

Het doel van dagbesteding is om meer herkenbare dagstructuur aan te brengen en bezig te zijn met activiteiten die niet alleen gezellig zijn, maar ook zinvol zijn. Die sociale contacten zijn niet alleen plezierig, ze kunnen ook bijdragen aan uw welbevinden. De muzikale activiteiten sluiten altijd aan op uw behoeften.

 

Meer weten?

Voor vragen of nadere informatie kunt u contact opnemen met 0648535513 of stuur een e-mail: info@musicunitedstudio.nl